|
داوری مجید صالحی، مهلقا باقری و... در یک رویداد تئاتری
- داوری مجید صالحی، مهلقا باقری و... در یک رویداد تئاتری
معرفی هیات داوران و نیز آثار منتخب بخش جشنوارههای کشوری خیابانی، تازهترین رویدادهای چهاردهمین جشنواره بینالمللی تئاتر خیابانی مریوان هستند.
به گزارش ایسنا طبق اعلام ستاد خبری چهاردهمین جشنواره بینالمللی تئاتر خیابانی مریوان، فاتح بادپروا دبیر این دوره جشنواره، طی حکمی، مهرداد رایانیمخصوص، شهرام زرگر و مهلقا باقری را به عنوان داور سه بخش "بینالملل"، دگرگونه اجرایی" و "مرور" معرفی کرد.
طی این حکم، مجید امرایی، مجید صالحی و امیرحسین شفیعی نیز داوری بخشهای "آزاد"، " آیینی سنتی" و "کودک و نوجوان" را به عهده دارند.
مهرداد رایانیمخصوص دارای مدرک دکترای تئاتر از دانشگاه منچستر علاوه بر سابقه هنری به عنوان نویسنده، کارگردان، مترجم و منتقد، تاکنون درعرصه مدیریت هنری نیز مسئولیتهای مختلفی داشته است.
شهرام زرگر دانشآموخته بازیگری از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران و فوقلیسانس ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنراست. او عضو هیات علمی دانشکده سینما و تئاتر دانشگاه هنر است و چندین کتاب را در حوزه ادبیات نمایشی به فارسی برگردانده.
مهلقا باقری فارغالتحصیل رشته کارشناسی کارگردانی تئاتر از دانشگاه سوره و فوقلیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه تربیت مدرس است. او به عنوان بازیگر در تئاتر، سینما و تلویزیون فعالیت دارد. کارگردانی چند اثر نمایشی نیز در کارنامه کاری او دیده میشود.
مجید امرایی، دراماتراپیست، کارگردان تئاتر، روزنامهنگار و استاد دانشگاه است. او دانشآموخته کارشناسی رشته تئاتر در گرایش نمایشنامهنویسی دانشگاه آزاد اراک و کارشناسی ارشد دانشکده هنر و معماری است. امرایی دارای مدرک دکترای دراماتراپی از انستیتو بینالمللی هنر درمانی کشور فرانسه است. چند کتاب تالیفی نیز دارد.
سیدمجید صالحی دارای مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشکده هنر و معماری تهران است. او به عنوان بازیگر، کارگردان، نویسنده، تهیهکننده و ترانهسرا شناخته میشود.
امیرحسین شفیعی که سابقه برگزاری جشنوارهها و همایشهای متعددی را در کارنامه فعالیتهای اجرایی خود دارد، مدیر دفتر تئاتر خیابانی مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری است. او کارگردانی و نویسندگی چندین اثر نمایش را به عهده داشته و پیش از این هم با چند اثر نمایشی، در جشنواره تئاتر خیابانی مریوان حضور داشته است.
****
پنج نمایش دیگر در راه مریوان
در خبر دیگری از این جشنواره آمده است که پنج نمایش به عنوان آثار برگزیده جشنوارههای کشوری خیابانی به چهاردهمین جشنواره بینالمللی تئاتر خیابانی مریوان، راه یافتند.
اسامی نمایشهای راه یافته به این بخش به شرح زیر است:
"لاره فرهاد" به کارگردانی سروش پیمبری از جشنواره ارس
"کتاب قدیمی پدر بزرگ" به کارگردانی نرگس خاک کار از جشنواره کودک همدان
"بیل 214" به کارگردانی مصطفی کولیوندی از جشنواره شرهانی
"این کجا و آن کجا" به کارگردانی پژمان شاهوردی از جشنواره هرسین
"دست کاری" به کارگردانی هادی ضیائیان پور از جشنواره لاهیجان.
چهاردهمین جشنواره بینالمللی تئاتر خیابانی مریوان با محوریت گردشگری و با دبیری فاتح بادپروا یکم تا پنجم شهریور ماه برگزار میشود.
انتهای پیام
برپایی مدرسه ملی زیستفناوری ایران در 6 محور اصلی
- برپایی مدرسه ملی زیستفناوری ایران در 6 محور اصلی
مدرسه ملی زیستفناوری ایران به همت انستیتو پاستور ایران و با حمایت ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در دو دوره تابستانه و زمستانه و به دو صورت غیرحضوری (مجازی) و حضوری برگزار میشود.
به گزارش ایسنا، دکتر داریوش نوروزیان، دبیر علمی مدرسه ملی زیست فناوری ایران و عضو هیات علمی انستیتو پاستور ایران در این باره گفت: مدرسه ملی زیست فناوری ایران با هدف آشنا کردن محققان جوان با علوم زیستی که منجر به خلق یا تولید ثروت میشود، شروع به فعالیت کرده است تا به جهتگیری ایدههای نوین در علوم زیست فناوری در مسیر دانشبنیان شدن کمک کند.
دکتر نوروزیان همچنین اضافه کرد: با توجه به نیاز کشور به تولید هر چه بیشتر محصولات ملی و نوآورانه و با عنایت به بیانات مقام معظم رهبری و شعار امسال، "رونق تولید" و با توجه به پتانسیل بالقوه فارغالتحصیلان علوم پزشکی و زیستشناسی در تولید محصولات نوآورانه، مدرسه ملی زیست فناوری ایران میتواند نقش بسزایی در تحقق این مهم ایفا کند.
دکتر مجید مسگر طهرانی، دکترای ژنتیک انسانی و دبیر اجرایی مدرسه ملی زیست فناوری ایران نیز گفت: مدرسه ملی زیست فناوری ایران در دو دوره تابستانه و زمستانه و در دو سطح مقدماتی و پیشرفته با محورها و مباحث متفاوت در هر دوره، در 15 شهریور ماه و 15 بهمن ماه برگزار میشود. دوره تابستانه این رویداد علمی به صورت غیرحضوری ( مجازی) و دوره زمستانه به صورت حضوری همراه با کارگاههای جانبی خواهد بود. رویکرد مدرسه ملی زیست فناوری برای برگزاری مجازی دوره تابستانه، صرفهجویی در هزینه ایاب و ذهاب و اقامت برای شرکتکنندگان و انتقال دانش در یک سطح در سراسر ایران و دورترین نقاط کشور است.
وی افزود: رویکرد آموزشی در ایران برای حرکت به سمت دانشگاههای نسل سوم و چهارم باعث ایجاد نقص در دانشگاههای نسل دوم شده و این امر که آیا دانشگاههای نسل دو با کیفیت مطلوب ارائه میشوند یا خیر، به فراموشی سپرده شده است. یکی از نواقص این گروه از دانشگاهها عدم ارائه آموزشهای کافی و تکنیکهای لازم به دانشجویان برای تبدیل ایده به محصول و ورود به فضای دانشبنیان و استارتاپهاست. مدرسه ملی زیست فناوری ایران با هدف آموزش این مهارتها و تکنیکها به علاقهمندان و دانشآموختگان رشتههای مرتبط با زیست فناوری برپا شده است.
دکتر مسگر طهرانی خاطرنشان کرد: مدرسه ملی زیست فناوری در 6 محور اصلی "واکسن – مهندسی پروتئین"، "بیوتکنولوژی محیط زیست"، "ذخایر ژنتیکی و بیوبانک"، "زیست فناوری صنعتی"، "رایانش زیستی" و "اقتصاد زیستی" ویژه دانشجویان و فارغالتحصیلان مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری علوم پزشکی و علوم زیستی برگزار میشود که در دوره مقدماتی (تابستانه) شرکتکنندگان میتوانند از هر 6 محور استفاده کنند، سرفصلها در دوره پیشرفته و زمستانه به صورت تخصصی خواهند بود و هر شرکتکننده میتواند به شکل تخصصی و پیشرفته از یک سرفصل بهرهمند شود.
علاقهمندان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبتنام در این رویداد علمی به وبسایت http://www.biotechcourse.com/ مراجعه کنند.
انتهای پیام
مشکلات استفاده از خودروهای استیجاری اورژانس اجتماعی در برخی استانها
- مشکلات استفاده از خودروهای استیجاری اورژانس اجتماعی در برخی استانها
رییس سازمان بهزیستی کشور از مطرح شدن طرح جامع ارتقاء و توسعه سازمان اورژانس اجتماعی کشور خبر داد.
به گزارش ایسنا، وحید قبادی دانا در همایش تقدیر از کارشناسان اورژانس اجتماعی با بیان اینکه اورژانس اجتماعی برنامه مهمی است که در کشور در حال اجراست، گفت: از زمانی که فعالیت خود را آغاز کردم با مشکلات اورژانس اجتماعی آشنا شدم و با توجه به اینکه سازمان بهزیستی براساس برنامه ششم توسعه متولی سلامت اجتماعی است تلاش کردم تا به مشکلات این بخش رسیدگی کنم. سازمان بهزیستی کشور 22 هزار نفر پرسنل شاغل دارد که 4500 نفر پرسنل در بخش اورژانس اجتماعی مشغول فعالیت هستند.
نیروهای اورژانس اجتماعی خریدخدمتی هستند
وی با بیان اینکه نحوه به خدمتگیری این افراد «خرید خدمت» است، تصریح کرد: یکی از دغدغههای ما در سال جاری پرداخت حقوق پرسنل اورژانس اجتماعی است و در واقع با کسری بودجه در این بخش مواجه هستیم، چرا که اعتبارات برای پرداخت حقوق براساس سال 1397 در نظر گرفته شده است.
رییس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه اورژانس اجتماعی به شکل پایلوت در سال 1378 کار خود را آغاز کرد، تصریح کرد: در سال 1380 با تاسیس اورژانس اجتماعی در مراکز استانها این سازمان فراگیر شد و در سال 1386 تا 1387 نیز خودروهای متحدالشکل اورژانس اجتماعی راهاندازی شده و در نهایت در سال 1395 به سیستم جی پی اس برای رهیابی مجهز شدند.
استفاده از خودروهای استیجاری بدلیل نبودن خودروی اورژانس اجتماعی در برخی استانها
قبادی دانا با بیان اینکه در حال حاضر در 150 شهر کشور و در شهرهای بالای 50 هزار نفر اورژانس اجتماعی دائر شده است، توضیح داد: با این وجود در برخی استانها با نبود خودروی اورژانس اجتماعی روبهرو هستیم و گاهی کارشناسان از خودروهای متفرقه استیجاری استفاده میکنند که این موضوع در کنار کمبود نیروی انسانی مشکلات متعددی ایجاد کرده است.
وی با تاکید بر اینکه نسبت به این موضوعات و مشکلات واقف هستیم، از پیگیریهای سازمان بهزیستی برای حل این مشکلات خبر داد و گفت: به همین منظور جلسات متعددی با سازمان مدیریت برنامهریزی و سازمان امور اجتماعی وزارت کشور برگزار کردیم تا موضوع استخدام نیروهای اورژانس اجتماعی و ارتقاء و توسعه آن پیگیری شود. امیدوارم بتوانیم در این بخش گامهایی را برداریم.
رییس سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: طرح جامع ارتقاء و توسعه اجتماعی به زودی در هیات وزیران مطرح میشود تا با تصویب آن مانند فوریتهای پزشکی گامهایی ارزشمند برداریم.
قبادی دانا با بیان اینکه سیستم ثبت اطلاعات در سامانه اورژانس اجتماعی هنوز به شکل دستی و کاغذی انجام میشود، اظهار کرد: نیاز است تا از نرمافزارهای مناسب در این خصوص استفاده شود. در حال حاضر شماره تلفن 123 به شکل 24 ساعته در استان تهران پاسخگو است و در سطح شهرستانها نیز بعد از ساعت اداری بر روی مراکز استانها دایورت میشود تا به شکل آنکال به تماسها پاسخ داده شود، اما نباید فراموش کرد که پیش از این پوشش 24 ساعته در این خصوص وجود نداشت و این به آن معنا بود که هرکسی نیاز به خدمت روانی و اجتماعی داشت، باید منتظر ساعات اداری باقی میماند، اما با تلاشهای صورت گرفته در حال حاضر 358 مرکز در کشور راهاندازی شده است. این مرکز امکانات کمی دارند اما با خرج نیروی انسانی و توان فرد فرد کارشناسان اورژانس اجتماعی کار میکند.
انتهای پیام
-
[unable to retrieve full-text content]
لزوم تدوین دو واحد درسی آشنایی با تاریخ پزشکی ایران
- لزوم تدوین دو واحد درسی آشنایی با تاریخ پزشکی ایران
وزیر بهداشت گفت: باید دانشجویان علوم پزشکی را از گرفتاری بی خویشتنی نجات دهیم و با مفاخر و مشاهیر تاریخ پزشکی ایران از جمله ابن سینا بیشتر آشنا کنیم.
به گزارش ایسنا، دکتر سعید نمکی در بازدید از موزه و مرکز اسناد و مطالعات علمی فرهنگی دکتر نورانی وصال شیراز،ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: باید تلاش کنیم که این موزه و مرکز اسناد ارزشمند بتواند با سایر موزه های به ویژه موزه تاریخ علوم پزشکی تهران اشتراک گذاری اطلاعات داشته باشد.
وی تصریح کرد: در محدوده استان فارس و استان های مجاورش، تعداد قابل توجهی کتب تاریخی و اسناد نزد مردم وجود دارد که می توان آنها را از طریق فراخوان جمع آوری و نگه داری کرد.
وزیر بهداشت ضمن تاکید بر لزوم تدوین دو واحد درسی آشنایی با تاریخ بزرگان کشور برای تدریس در دانشگاه های علوم پزشکی، گفت: البته کتاب ها، رساله ها و اسنادی از ابوعلی سینا در سراسر دنیا وجود دارند که هنوز به زبان عربی هستند و باید آنها را به فارسی برگردانیم در حالیکه در کشورهای دیگر، شناخت بیشتری از ابوعلی سینا دارند بنابراین گردآوری تاریخ ابن سینا، خیلی مهم است.
دکتر نمکی خاطرنشان کرد: باید مبانی علمی طب ایرانی را از مبانی خرافی آن جدا کنیم و با طب روز بسنجیم. توصیه های ابوعلی سینا در مورد آب، هوا، غذا، بهداشت محیط و سلامت روان، مبنای علمی قابل استنادی دارند که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرند.
وی با بیان اینکه باید به جای طبیب، حکیم تربیت کنیم، افزود: اطبای قدیم، حکیم بودند اما متاسفانه امروز دانشجویان را تک بعدی تربیت می کنیم و جنبه های هنری، عرفانی و فلسفی را در بین آنها از بین می بریم.
وزیر بهداشت گفت: شعار ما در وزارت بهداشت این است که هر خانه باید یک پایگاه سلامت باشد و برای جامعه محور کردن آموزش پزشکی به دنبال این هستیم که مسئولیت سلامت هر 5 تا 10 خانواده را به یک دانشجوی پزشکی واگذار کنیم تا درگیر مسائل خانواده شوند البته در شرایط کنونی و برای ارتقای سلامت دهان و دندان، نیازمند دندانپزشک خانواده نیز هستیم.
به گزارش وبدا، دکتر «علی بهادر» رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این بازدید، اولویت فعالیت در حوزه طب سنتی را فعالیت های پژوهشی خواند و گفت: پس از تقویت این امر می توان به سمت راه اندازی کلینیک ها و فعالیت های درمانی حرکت کرد.
وی افزود: مراکزی مانند موزه دکتر نورانی وصال باید در دسترس عموم قرار گیرد و همه اقشار، به ویژه دانش آموزان و دانشجویان با تاریخ پزشکی آشنا شوند. وزیر بهداشت در این بازدید ضمن دیدار با مسوولان موزه و مرکز اسناد و مطالعات علمی و فرهنگی دکتر نورانی وصال و گفت و گو پیرامون بخش های مختلف این مرکز، از موزه مشاهیر پزشکی فارس دیدن کرد.
در این بازدید، فعالیت های موزه و مرکز اسناد دکتر نورانی وصال، نقش این مرکز در ارتقای دانش دانشجویان و اساتید و پژوهش های مرتبط با تاریخ پزشکی و تبیین تاریخچه پزشکی فارس، نشست های ماهیانه طب ایرانی، انتشارات موزه و مرکز اسناد، برنامه های پیش رو برای آینده، چالش ها و موانع این حوزه، به وزیر بهداشت معرفی شد.
انتهای پیام
.: Weblog Themes By Pichak :.